سودایی ها

همه چیز درباره سودایی مزاج ها

سودایی ها

همه چیز درباره سودایی مزاج ها

با کاشت ناخن سلامتی و زیبایی ناخن‌ها را به خطر نیاندازید

دکتر سعید کشاورز در گفتگو با خبرنگار سامانه خبری«سلامت نیوز»اظهار داشت:«کاشت ناخن از نظر پزشکی غیر قابل قبول و رد شده است و به دلیل عوارض بلند مدت به هیچ وجه توصیه نمی‌شود مگر در مواقع خاص که ناخن به طور کامل از بین رفته و به روحیه بیمار لطمه وارد  کند.»
وی افزود:«کاشت ناخن معمولاً در آرایشگاه‌ها و توسط افراد نا آشنا انجام می‌شود و صورتیکه اصول بهداشتی رعایت نشود فرد در معرض انواع بیماری‌های ویروسی و خونی قرار می‌گیرد.» این متخصص پوست مو و زیبایی تصریح کرد:«کاشت ناخن مصنوعی به دلیل نرسیدن اکسیژن کافی به بافت‌ها، باعث تغییر رنگ،کدر شدن، رشد کم ناخن، عفونت و حساسیت التهاب دور ناخن و کنده شدن لبه آزاد ناخن از بستر می‌شود.»
کشاورز گفت:«ناخنهای مصنوعی توسط چسبهای شیمیایی خاص و با دوام برای ماندگاری طولانی بر روی بافت ناخن می‌چسبند که علاوه به ایجاد کدری باعث ترک و شکاف بر روی ناخن می‌شود.»
وی ادامه داد:«البته این چسبهای شیمیایی نیز زمینه التهاب، حساسیت، پوسته پوسته شدن، قرمزی، خشکی و خارش شدید بافت اطراف ناخن را فراهم می‌آورد و در صورت استفاده طولانی مدت از ناخن‌های مصنوعی ناخن، بافت طبیعی به دلیل نازک شدن تغییر شکل می‌دهد.»
این متخصص پوست ومو و زیبایی اظهار داشت:«همچنین کاشت ناخن و استفاده از چسبهای شیمیایی عوارض گوناگونی نظیر عفونت‌های معمولی و قارچی تغییر شکل صفحه ناخن شکنندگی و حتی از بین رفتن صفحه اصلی ناخن را به همراه خواهد داشت.»
کشاورز تصریح کرد:«برداشتن این ناخنها به دلیل استفاده از چسبهای شیمیایی با دوام به سختی و با عارضه انجام می‌شود که نازک شدن و از بین رفتن صفحه اصلی ناخن از جمله این عوارض است.»
وی افزود:«عوارض کاشت ناخن معمولاً در مرحله برداشتن صورت می‌گیرد و تا مدتها می‌تواند بیمار و سلامتی و زیبایی ناخنهایش را تحت تأثیر قرار دهد و به همین دلیل کاشت ناخن توسط متخصصان پوست و مو توصیه نمی‌شود.

منبع:  ایران طب

مصرف میوه

اگرچه امروزه به با توجه به وجود میوه های گلخانه ای، در تمام فصول سال می توانیم انواع میوه ها را در دسترس داشته باشیم، اما همواره مصرف میوه های فصل به دلیل طعم و عطر طبیعی شان، دلپذیر تر است . فصل تابستان نیز با میوه های رنگارنگش یکی از پرطرفدارترین فصول سال از نظر تنوع میوه هاست.ولی مانند مصرف دیگر مواد غذایی باید در مورد مصرف میوه ها نیز آگاهی بیشتری داشته باشیم تا با انتخاب صحیح نوع میوه های مفید و مناسب  و رعایت نکات مربوط به چگونگی مصرف آنها، بیشترین بهره را از این دسته از نعمتهای خداوند متعال که در اختیار بشر قرار داده است را ببریم. باید بدانیم میوه فصل اقلیم  هر جایی برای افراد آن اقلیم مفید تر هستند.سه میوه موز، خیار و کیوی را مطلقا مصرف نکنید و دلایل آن مشخص است. موز به خاطر این که از گاز اتیلن یا کاربید برای رسیدنش استفاده می کنند،سمی می شود ،اما اگر از روی درخت کنده شود، اشکال ندارد .دلیل عدم مصرف خیار نیز این است که خیارهای موجود در بازار که امروزه به عنوان میوه در مهمانی ها قار می گیرد کال است و هر میوه کالی، سبب سوء هاضمه شده، بزدلی و ترسویی می آورد.اما خیار رسیده  باید به اندازه یک سوم خربزه بزرگ شود و بعد خورده شود (بنابراین خوردن گوجه سبز نیز تا زمانی که کال و نارس هست مضر می باشد). در مورد کیوی هم تا جایی که بررسی ها نشان می دهد باید گفت کیوی اصولا  میوه نیست و عوارض بدی دارد و انسان نباید آن را بخورد.باید متذکر شد که بدتر از خیارهای نارس بوته ای، خیارهای گلخانه ای (درختی) می باشند که ضرر بیشتر دارند.

توت فرنگی معمولاً آلرژی زا است و به صورت گلخانه ای تولید می شود که بسیار مضر است.سیب سرخ یا سیب زرد برای سلامتی مفید هستند،اما سیب سبز که در بازار هست و عموماً تولید اسراییل هست  نیز مضر می باشد.

در مورد کیفیت مصرف میوه باید گفت اصولاً میوه هایی که هضمشان به هم نزدیک است می توانید با هم میل کنید. درصورت میل به خوردن چند میوه با هم می توانید آنها را کمپوت کنید تا زمان هضمشان نزدیک شود.اما هرگز میوه هایی که زمان هضم متفاوتی دارند را نبایدبا هم بخورید مثلاً سیب را نباید با پرتغال خورد، چرا که زمانهای هضمشان با هم فرق می کند.

نکته دیگر این که زمانی که میوه می خورید، چیزهای دیگر نخورید. مثلاً  غذا را با میوه با هم میل نکنید. سعی کنید چیزهای پخته را با نپخته هرگز مصرف نکنید.
ضمناً کسی که معده درد دارد اگر میوه بخورد مخصوصاً پرتغال، خیار یا کیوی، درد شدیدی خواهد داشت.

توصیه های بهداشتی

سودای ها

سودا: یعنی سیاهی که از سردی و خشکی پدید می‌آمد. تمام مواد خون ساز مثل عدس، جگر و انار سودا سازهستند. متذکر می شویم که مراد از خون ساز ،به معنای تولید دم از اخلاط اربعه نیست، چراکه مصرف بیش از حد این گونه مواد، باعث غلظت خون خواهد شد. خون از آب، پلاکت و گلبول (قرمز و سفید) تشکیل شده و مواد خون سازی مثل انار، باعث تولید گلبول قرمز خون می‌شوند نه پلاکت.باید گفت هر چه میزان  گلبول قرمز از حدّ نرمال فراتر رود، غلظت خون بیشتر شده و به همان میزان از گلبول‌های سفید خون که نقش سرباز و تنظیم کننده سیستم دفاعی بدن هستند ،کم خواهد شد.

 

پس عدس و جگر هم باید به میزان معمولی مصرف شده و از افراط و تفریط پرهیز شود چراکه عامل سکته اعم از قلبی و مغزی، غلظت خون و به تبع آن انسداد عروق و نهایتاً سکت یا همان سکته خواهد بود. برای تعدیل سودا از مواد اسیدی مثل سرکه، لیمو، ترشی‌جات استفاده می‌شود و این که از حضرت علی "علیه السلام "توصیه به مصرف سرکه انگبین (سرکه – عسل) فرموده اند،به خاطر این است که با عسل، سردی سرکه رفع شده و از ایجاد عوارضی با منشأ سردی که در قسمت‌های قبل گذشت، پرهیز شود.
(میزان سودا در انسان سالم 49 درصد می‌باشد)
sourse:www.ravazadeh.com

منع سودازاها و توصیه هایی برای سودایی ها

خلطی که امروزه مردم بر اثر غلبه آن خلط دچار انواع بیماری ها (از جمله بیمارهای عصبی همچون افسردگی و وسواس، بیماری های پوستی، واریس و ...) می شوند، سودا می باشد.
جهت درمان غلبه سودا از طرف پزشک برای بیمار منع سودازاها تجویز و توصیه می شود و بیمار باید از هر چیزی که باعث تولید سودا برای او می گردد، دوری کند؛ اعم از خوردن مواد سودازا و یا انجام کارها و شرایطی که برای بیمار باعث افزایش سودا می گردد که در ذیل تشریح شده اند.


 

الف- مواد غذایی سودازا:
مواد غذایی که باعث ایجاد خلط سودا در افراد می شوند عبارتند از کلیه مواد غذایی سرد و خشک که در لیست مواد غذایی به تفکیک طبع درج شده اند، همچنین مواد غذایی ذیل هر چند دارای طبع سرد و خشک نیستند، ولی خوردن آن ها سودازا است که باید از مصرف آنها نیز خودداری نمایند که عبارتند از:
بادنجان، چای، سیب زمینی، کلم بروکلی، فلفل دلمه ای و گوشت گاو
sourse:www.ravazadeh.com

توصیه هایی برای سودایی ها:

توصیه می شود افرادی که غلبه سودا دارند از سودازاها دوری کنند و موارد ذیل را رعایت نمایند:
مواد غذایی با طبع گرم و تر زیاد بخورند. دستورات تغذیه را کاملاً مراعات نمایید، بدنشان را با روغن بادام شیرین، روغن مالی نمایید، از حمام گرم حتماً استفاده کنند و حجامت نیز به موقع انجام دهند.
سودایی ها اصلاً نباید از لحاظ جسمی و فکری خود را خسته کنند و هر وقت خسته می شوند باید به اندازه کافی استراحت نمایند، هنگام گرسنگی به اندازه کافی غذا میل نمایند، باید شرایط زندگی ایشان راحت و خوب باشد، در جای خوش آب و هوا زندگی کنند و روحیه خود را باید شاد نگهدارند و اطرافیانشان باید در این امر آن ها را یاری دهند، محل خوابشان نیز باید راحت باشد و از غم و غصه و استرس دور باشند و خوردن روزانه یک لیوان شیر سالم و یک لیوان آب هویج نیز برایشان مفید است.
موارد مذکور را تا زمان تعدیل طبع باید رعایت نمایند.

sourse:www.ravazadeh.com