منع سودازاها و توصیه هایی برای سودایی ها |
خلطی که امروزه مردم بر اثر غلبه آن خلط
دچار انواع بیماری ها (از جمله بیمارهای عصبی همچون افسردگی و وسواس،
بیماری های پوستی، واریس و ...) می شوند، سودا می باشد.
الف- مواد غذایی سودازا: مواد غذایی که باعث ایجاد خلط سودا در افراد می شوند عبارتند از کلیه مواد غذایی سرد و خشک که در لیست مواد غذایی به تفکیک طبع درج شده اند، همچنین مواد غذایی ذیل هر چند دارای طبع سرد و خشک نیستند، ولی خوردن آن ها سودازا است که باید از مصرف آنها نیز خودداری نمایند که عبارتند از: بادنجان، چای، سیب زمینی، کلم بروکلی، فلفل دلمه ای و گوشت گاو sourse:www.ravazadeh.com |